На початок

Оксана Дорофєєва

консультант IFC з харчової безпеки

  • Консультант з безпечності харчових продуктів, сертифікований консультант із GLOBALG.A.P., сертифікований аудитор та тренер
  • 10-років практичного досвіду із запровадження систем управління безпечністю харчових продуктів у різних секторах: від переробки продуктів тваринного походження (м'яса, птиці, молокопродуктів і риби) i рослинного походження (свіжі і консервовані фрукти і овочі, свіжі соки) та виробництва продукції тривалих термінів зберігання (консерви, печиво, закуски, олія, питна вода, напої) до громадського харчування та торгівлі (оптових торгових мереж).
  • Допомагала більш ніж 40 харчовим підприємствам запроваджувати систему HACCP (навчання, консалтинг, аудит) в Україні, Європі, Молдові, Кавказі та Центральній Азії
  • Здійснила понад 100 аудитів систем управління безпечністю харчових продуктів на підприємствах харчової промисловості
  • Провела понад 100 тренінгів з НАССР, GMP, ISO 22000 та інших схем сертифікації, визнаних GFSI (Глобальною ініціативою з харчової безпеки), для представників державних органів та харчових підприємств України, Вірменії, Грузії, Азербайджану, Казахстану і Киргизстану
  • Авторка та спів-авторка навчальних курсів і методичних посібників із безпечності харчових продуктів для різних аудиторій (зокрема, для спеціалістів та для студентів вищих навчальних закладів)
Підписка
Контакт
ПАРТНЕРСТВО
...
Анатолій
Циркун
tsyrkun@ucab.ua
УЧАСТЬ
...
Людмила
Дердійчук
derdiichuk@ucab.ua
ОРГАНІЗАЦІЯ
...
Максим
Лапа
m.lapa@ucab.ua
© 2017 UCABevent. All rights reserved.
Розробка та підтримка сайту: РАНСАЙТ ТОВ