На початок

Анастасія Базаревська

менеджер з якості, «Туровський молочний комбінат», Білорусь

Анастасія Базаревська почала свою роботу в молочній галузі у 2011 році з невеликого виробництва сирів за італійською технологією. У 2012 році перейшла до ВАТ «Туровський молочний комбінат», який на той час будувався. На новому заводі керувала роботами із запровадження систем управління ISO 9001 та cхеми FSSC 22000. За чотири роки зробила кар'єру з технолога до керівника з якості.

ВАТ «Туровський молочний комбінат» - сучасне високотехнологічне підприємство з виробництва напівтвердих і м'яких сирів за італійськими технологіями. Підприємство було засноване у 2009 році. Запуск виробництва і перші відвантаження готової продукції розпочалися в травні 2013 року. Сьогодні, потужності з переробки «Туровського молочного комбінату» досягли 250 тон молока на добу. Компанія запровадила вимоги IS0 9001, виробництво сертифіковане за схемою FSSC 22000.

Підприємство орієнтоване на експорт: понад 80% її продукції надходить на зовнішні ринки. ВАТ «Туровський молочний комбінат» є акціонером молочної ферми, де впроваджує систему GLOBALG.A.P., щоб забезпечити безперервне постачання високоякісної сировини для виробництва сирів.
З 2012 року ВАТ «Туровський молочний комбінат» є клієнтом консультативної програми IFC із запровадження стандартів в агробізнесі в Європі та Центральній Азії.

 

Підписка
Контакт
ОРГАНІЗАЦІЯ
...
Анатолій
Циркун
tsyrkun@ucab.ua
ПАРТНЕРСТВО
...
Марина
Ковальова
kovaliova@ucab.ua
УЧАСТЬ
...
Людмила
Дердійчук
derdiichuk@ucab.ua
© 2017 AgriEvent. All rights reserved.
Розробка та підтримка сайту: РАНСАЙТ ТОВ