На початок

Переробка картоплі в Україні

21 лютого

14:20-14:40
Оксана Антонова, Клеффманн Груп
Специфіка вирощування картоплі в професійному сегменті в Україні


14:40-15:10
Рулоф-Ян Волеріч (Roelof-Jan Wollerich), фермер, виробник картоплі на переробку
Переваги та недоліки співробітництва фермера та переробних підприємств. Вимоги до якості, ціноутворення, прибуток та тренінги.


15:10-15.30
Андрій Марущак, Агровент Україна
Овочесховища – невід’ємна складова ланцюга створення доданої вартості в картопляній галузі.


15:30-15.50
Олесь Капітанчук, Толсма Україна
Особливості зберігання картоплі для переробки, типові помилки


 

Підписка
Контакт
ПАРТНЕРСТВО
...
Анатолій
Циркун
tsyrkun@ucab.ua
УЧАСТЬ
...
Людмила
Дердійчук
derdiichuk@ucab.ua
ОРГАНІЗАЦІЯ
...
Максим
Лапа
m.lapa@ucab.ua
© 2019 UCABevent. All rights reserved.
Розробка та підтримка сайту: РАНСАЙТ ТОВ